Президентът мина и през Созопол. Не мисля, че България има време

...
Президентът мина и през Созопол. Не мисля, че България има време
Коментари Харесай

Президентът: Не мисля, че България има време за пилеене да организира избори след избори

Президентът мина и през Созопол. 

" Не мисля, че България има време за пилеене да провежда избори след избори. Очаквам отговорно държание от всички партии, консенсус към значимите национални цели ". Това сподели президентът Румен Радев в Созопол в отговор на журналистически въпрос чака ли да не бъде образуван кабинет, което да наложи ръководство на длъжностен кабинет, написа. 

Радев посочи, че се надява да не стига до нов длъжностен кабинет, а за този даде доста добра оценка. " Неведнъж съм казвал, че служебното държавно управление си прави работата по допустимо най-хубавия метод ", сподели президента.

Радев дойде в Созопол към 18,30 часа за празника на града " Св. Марина ". Той бе посрещнат от кмета на града Тихомир Янакиев, а преди броени минути президентът връчи премия на най-малкия участник в фотоизложбата " Уловени мигове от созополско око ".

Очаква се откакто прегледа Стария Созопол Радев да посети и концерта за празника на града в Амфитеатъра.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР